Gratis AHA moment (Apple Heeft Alles!)

Haal alles uit je Apple, ik geef je meer tijd, meer rust en laat je met gemak en plezier alles uit je Apple te halen.
Wil je eindelijk gewoon antwoord krijgen op je Apple vraag ?
Zonder gelijk een cursus of training te moeten volgen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres !
Zo’n gratis sessie duurt 20 minuten en je hoeft er geen techneut voor te zijn.

Wil jij van ‘huh’ naar AHA ?

Boek dan gelijk, zodat ik je optimaal kan helpen.

Kies de dag en tijd in de agenda hier beneden, vul je naam en e-mailadres in en geef aan hoe ik contact met je kan opnemen (Skype of telefonisch).
In het veld message, geef je aan waar je antwoord op wilt hebben zodat we optimaal gebruik maken van de afspraak.

Zo bespaar je zeker tijd en ga je genieten van je Apple!

Zilveren Lijn

Ik heb sinds dit jaar een MacBook gekocht, maar na al die jaren op een Windows-computer gewerkt te hebben, is het toch wel wennen. Lucie heeft me in 1,5 uur wegwijs gemaakt, waardoor ik mijn MacBook nu efficiënter kan gebruiken. Ik had dit misschien allemaal zelf kunnen uitzoeken, maar dan was ik er veel langer mee bezig geweest. En dan had ik nog niet alles geweten. Dankjewel Lucie!

★★★★★

Hilde, Hilde Radt

★★★★★

Milly, via FB

Lucie geeft helder en duidelijk antwoord op je vragen. Zo verfrissend dat je binnen korte tijd weer grip hebt op je apparaten en makkelijker en veiliger kunt werken. Ben heel blij met haar deskundige en volledige advies. Nu heb ik meer tijd over voor mijn bedrijf @theejoy. Bedankt Lucie. ★★★★★

Mariëlle, Theejoy

★★★★★

Miek, via FB

Zo dit is echt heel fijn! Lucie is langs geweest. Ik liep enorm aan tegen ruimte tekort op mijn MacBook. Ik snapte ook de werking van iCloud niet helemaal (miste de plaatjes om het te snappen) en het nieuwe foto programma van Apple bracht me kopbrekers. Lucie heeft dingen voor me duidelijk en inzichtelijk gemaakt. Ik kan weer verder. Echt een aanrader als je met Apple werkt en het niet helemaal begrijpt. Super goede tips en praktische oplossingen. Ik kan weer vooruit.

★★★★★

Sanne, By Sanne

★★★★★

Karlijn, via FB

Lucie is een rustige en kundige vrouw, die op een laagdrempelige manier helpt. Zo leer je snel en simpel iedere keer weer meer en blijft het erg leuk om te doen. Ze is heel betrokken, denkt mee en levert , indien nodig, maatwerk handleidingen. Zo is haar hulp helemaal op jou afgestemd. ★★★★★

Miek, FestinaLente

Zilveren Lijn

Deze website gebruikt koekjes om de website goed te laten werken. Klik op de 'Yes, heerlijk koekjes' knop als je akkoord gaat.